CECA RAŽNATOVIĆ VIŠE NEĆE DA ŠUTI, PROGOVORILA O LUNI ĐOGANI: Evo zašto se više ne druži sa Anastasijom! Zar je ovo uradila?!

Iako neki misle da Ceca ima nešto protiv Lune, pošto je podržala Kiju Kockar u prvoj sezoni “Zadruge”, pjevačica ima samo lijepe riječi za Đoganijevu.

– Djevojku nisam vidjela sigurno pet godina. O njoj za to vrijeme kada sam je poznavala nemam nijednu jedinu ružnu reč da kažem, naprotiv. Jedno dobro dijete, jedna čista duša, ništa više. Sad, da li se ona u međuvremenu promjenila, nije promjenila, ja to ne znam, ali za ovo vrijeme provedeno u mojoj kući ja za to dijete nemam ružnu riječ da kažem. To je dijete živjelo, spavalo i jelo u mojoj kući. Njoj i Anastasiji su se samo razišli putevi. Tu nema ni zle krvi, ni mržnje, ničega – objasnila je Ceca u intervjuu za magazin “Svet”.

Loading..

Podsjećamo, u medijima se mnogo spekulisalo o prestanku druženja Lune i Anastasije, te se mnogo razloga navodila za prekid druženja, a sada je Ceca otkrila pravi razlog za to i stavila tačku na glasine da njena ćerka “ne miriše” Lunu.Izvor: Novi.ba